top of page

Wat anderen over mij zeggen

Dijkgraaf.jpg

Ik heb Marcel in de afgelopen jaren leren kennen als een zeer constructief-meedenkende medewerker. Hij heeft onze biodiversiteitsagenda meer inhoud en vorm gegeven met name door oog te hebben voor de praktische beheer- en uitvoeringsaspecten van onze plannen.

De wonderbaarlijke vermenigvuldiging van de beverpopulatie in onze streken was daarbij een vast item.

Marcel schakelt soepel tussen belangen- en kennis-netwerken en heeft in zijn overlegstijl een grote mate van rust en balans.   Een echte aanrader!

Lambert Verheijen Dijkgraaf Waterschap Aa en Maas

andre.jpg

Wat Marcel zo bijzonder maakt, is zijn enthousiasme, betrokkenheid, het delen van vakkennis en zijn verantwoordelijkheidsgevoel naar de opdrachtgever. Daar hebben we binnen district Boven Aa van waterschap Aa en Maas veel voordelen van kunnen ervaren. Daarnaast is hij een hele sociale fijne collega, waar ik veel van geleerd heb, en waarin ik onze samenwerking als zeer prettig heb ervaren

André Boom medewerker beheer en onderhoud Waterschap Aa en Maas

Bart Simons.jpg

Marcel weet goed waar hij het over heeft, is positief, enthousiast, betrokken en fijn in de omgang. Waarom ik Marcel met een gerust hart in zou huren is het feit dat hij in staat is het werk ‘over de hele linie’ te begrijpen, uitvoeren, begeleiden etc. Hij spreekt de taal zowel van binnen als van buiten en opereert zodoende als verbinder. Hierdoor is hij in staat om met zowel een boer als een bestuurder (en alles ertussen) om tafel te zitten en ze allebei te begrijpen, overtuigen en enthousiasmeren. Als beheerder vind ik het verder ontzettend waardevol dat Marcel zo praktisch is ingesteld en denkt in mogelijkheden i.p.v. enkel in dingen die er niet mogen/kunnen!

Bart Simons Boswachter beheer Staatsbosbeheer.

Ernest de Groot.jpg

Deskundig en betrokken, dat zijn de eerste woorden die me te binnen schieten wanneer ik aan Marcel Cox denk. Als portefeuillehouder voor gezond en natuurlijk water (o.a. ecologische verbindingszones, beekherstel, vismigratie, natuurvriendelijke oevers en ecologisch overbeheer) schakelde ik Marcel graag in voor het verkrijgen van goede ecologische adviezen, of het nu ging om onderzoek & monitoring, inrichting (projectplannen), beheer (werkprotocollen) en/of educatie (cursussen, excursies).Vooral de combinatie van het verkrijgen van ecologische kennis/kunde en de toepassing er van bij zowel onderzoek en monitoring als inrichting en beheer maakt Marcel Cox een ecologisch adviseur, die de gehele beleidsketen overziet en daar een waardevolle bijdrage aan kan leveren.

Ernest de Groot Lid Dagelijks bestuur en Loco-Dijkgraaf

Wat anderen zeggen over mij: Recensies
bottom of page